Category Archives: DEFAULT

  1. Oct 15,  · Nukkumatti - Iltasadun ja Pikku Kakkosen kehys. Suomen televisiossa Nukkumatti aloitti osana Yle TV2:n Iltasatu-ohjelmaa vuonna Nukkumatin jaksojen alku- ja loppuosan välistä moni muistaa Lasse Pöystin lukemassa satuja. Tai oikeastaan Pöysti ei lukenut niitä vaan kertoi ne, sillä hän opetteli sadut ulkoa ennen kuvauksia.
  2. Nukkumatti on satujen hahmo, joka heittää unihiekkaa lasten silmiin, niin että lapset hierovat silmiään ja tulevat unisiksi. Nukkumatti on pienikokoinen, ja hänen varusteisiinsa kuuluu yleensä criminicemnesi.newslagetfdetosudogtprovimnebugal.infoinfoaisempi Suomessa käytetty nimi hahmolle on Unijukka.. Nukkumatista kerrotaan Topeliuksen sadussa Höyhensaaret (), ja se on sukua H. C. Andersenin hahmolle Ole Lukøie.
  3. Aug 27,  · Nukkumatti, eli paavonnukkumatti (Maranta leuconeura), on kotoisin Brasilian sademetsistä.Suosittu viherkasvi on erityisen tunnettu leveistä, vihreänkirjavista ja laikukkaista lehdistään. Laikut ovat lehtien keskisuonen molemmin puolin ja niiden väri vaihtelee lajikkeesta criminicemnesi.newslagetfdetosudogtprovimnebugal.infoinfos: 1.
  4. Pikku kakkonen - Nukkumatti vuodelta by Finlandization. Pikku kakkosen posti:D by Popcat Tv. Ali Jahangiri Stand Up - Pikkukakkonen by Ali Jahangiri. Fröbelin Palikat - Leijonan Metsästys (Pikku Kakkonen) by täällä vaan väliaikaisesti.
  5. NukkuMatti. 94 likes. NukkuMatti saattelee sinut ikuiseen criminicemnesi.newslagetfdetosudogtprovimnebugal.infoinfoers:
  6. Media in category "The Sandman" The following 29 files are in this category, out of 29 total. Klaasvaak (titel op object) Imagerie Artistique Série 16, RP-P-OBjpg 3, × 5,; MBAuthor: Neil Gaiman.
  7. Hotelli Nukkumatti, Kokkola. likes. Hotelli Nukkumatti tarjoaa rauhallista ja lämminhenkistä majoitusta ihan Kokkolan keskustan kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella/5(12).
  8. Katso Pikku Kakkonen Nostalgia - Pikku Kakkonen Nostalgia: Nukkumatti Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.
  9. Nukkumatti tai paavonnukkumatti (Maranta leuconeura) on koppisiemenisiin kuuluva, marantakasvien heimon laji, joka on kotoisin Brasilian sademetsistä. Nukkumatti on pieni, monivartinen viherkasvi ja kasvaa korkeutta noin 20–30 cm. Nukkumattia on pidetty huonekasvina jo luvulta asti. Se on monivuotinen kasvi eli perennaAlakunta: Putkilokasvit Tracheobionta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *